Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ReclamatieeeE!!!!

2 participanți

:: ADMIN GL :: Reclamatii

In jos

ReclamatieeeE!!!! Empty ReclamatieeeE!!!!

Mesaj  KhaLiFa Joi Mar 15, 2012 5:45 am

buNa Smile sunt KhaLiFa , as vrea sa va ajut in legatura cu un admin ( sa scapati de el , sa nu va dati seama prea tarziu ) e vorba de COL^GLz|HardStyle .
Asta (Hard) e prietenu' lu un coleg deameu , care il cunoaste foarte bine , si merge pe la el zilnic . (Hard sta in sat...)
Prietenu asta ameu merge pe la el zilnic... si imi povestea ca joaca cu diferite coduri ... mia zis ca juca prima data pe zm cu coduri ,,, dupa ia placut si sa mutat pe mod normal . Frate deci eu sunt sigur ca asta are GameBandit;) dupa cum trage , se orienteaza in joc , am 1 demo azi facut pe harta de_arabic , cand asta a primit 1 flash in "B" si a dat Head .Neutral dupa asta se uita prin pereti pe midu de la arabic cu awp Neutral sa vada daca nu cumva mai e cineva dupa pertele de la baza CT Neutral Are waLL 100% , daca nu va fi banat eu 1-ul nu voi mai juca pe GaLaTzi ,

PS: metoda cu admin pe bani nu e eficienta, pt ca si eu de ex: imi pot cumpara admin . Dar ce rost are ? daca nu am muncit pt el ? Neutral cel mai bine ar fi sa faceti gametraker si sa dati admin pentru ore.Wink nu conteaza cate admine trebuie puse pe svr Wink daR macar stiti ca aveti playeri Wink . ganditiva cati playeri vor intra daca se da admine pe ore jucate Wink . de ex la 30 ore jucate pe luna se da un admin Wink dar daca scade 1 jucator de la 30 ore pe luna i se retrage Smile stiu asta de la svr meu . pt ca si eu am avut svr si asa am facut . e o organizare in +.

KhaLiFa
Membru
Membru

Varsta : 26

Sus In jos

ReclamatieeeE!!!! Empty xD

Mesaj  N3wPuyutz Joi Mar 15, 2012 7:50 am

La prima discutie voi vedea, la a doua nare niciun rost sa dau la toti copii care au ore jucate Wink
N3wPuyutz
N3wPuyutz
Admin
Admin

Varsta : 29

Sus In jos

Sus

:: ADMIN GL :: Reclamatii

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum